Državne nekretnine pokrenule podstranicu na kojoj možete iskazati neobvezujući interes za zakup

Državne nekretnine d.o.o. kontinuirano objavljuju natječaje za zakup poslovnih prostora u kojima poduzetnici mogu graditi nove poslovne priče ili poslovanje preseliti na atraktivne i frekventne lokacije. Prostori su smješteni na poželjnim lokacijama većih i manjih gradova u Hrvatskoj te se na novoj web podstranici može unaprijed pogledati dio ponude, odnosno prazni prostori koji su potencijal za zakup i na taj način sukreirati natječaje.

Ako među ponuđenim prostorima vidite mjesto svog budućeg poslovanja, od danas možete “jednim klikom” iskazati neobvezujući interes upravo za prostor koji vas zanima te će sukladno mogućnostima prostor bit predmetom budućih natječaja.  Želja je Društva poduzetnicima olakšati potragu za poslovnim prostorima i desetogodišnjim ugovorima pružiti sigurnost poslovanja na željenoj lokaciji.

U prošloj je godini Društvo tržištu ponudilo gotovo 130 poslovnih prostora, uspješnost obrađenih natječaja bila je iznad visokih 70% te je putem javnih natječaja 2021. sklopljeno ugovora sveukupne vrijednosti veće od 70 milijuna kuna.

Imate business, a nemate prostor – javite se s povjerenjem na javne natječaje Državnih nekretnina!  Sve informacije o tome kako zakupiti poslovni prostor u vlasništvu Republike Hrvatske javno su dostupne, a oni koji žele znati više, dodatno se mogu informirati u rubrici Pitanja i odgovori o poslovnim prostorima. U cilju transparentnosti, poštujući interes javnosti te njegujući partnerski odnos s korisnicima i građanima, uz svaki natječaj javno se objavljuju najbolji ponuditelji kao i popis sklopljenih ugovora o zakupu.

Objavljeno: 17. siječnja 2022.