Zaposlenici Državnih nekretnina među 20 posto najbržih na B2Run utrci

Zajedno možemo bolje, više, jače – moto je pod kojim je 20 trkača 3. listopada 2019. na zagrebačkom Jarunu branilo boje Državnih nekretnina na najvećem poslovnom okupljanju u Hrvatskoj, HT B2Run utrci dužine 5 km.

Državne nekretnine d.o.o. u ukupnoj su konkurenciji više od 400 tvrtki zauzele 278. mjesto, dok su u konkurenciji srednjih tvrtki zauzele 98. mjesto. Naši zaposlenici zajedno su istrčali 5 km u vremenu od jednog sata i 17 minuta uz prosječan tempo od 5:12 min/km i prosječnu brzinu od 11.57 km/h.

Koliko je cjelokupna atmosfera ponijela trkače, najbolje je opisao naš najbrži trkač koji svoj ulazak u cilj među prvih 10 posto trkača pripisuje upravo ambijentu i ogromnom broju trkača, ali i navijača. Mario je 5 kilometara istrčao za 22 minute, čime je jako zadovoljan s obzirom na to da mu je ovo bila prva utrka i da je u utrku ušao kao zamjena na poticaj kolega. Najbržu trkačicu u redovima Državnih nekretnina, osim potrebe za kretanjem, rekreacijom i druženjem, dodatno je motivirao i cijeli ovaj projekt koji pokazuje kako je i naša zemlja ukorak sa svjetskim trendovima. Ana je kroz cilj prošla nakon 28 minuta i 17 sekundi i tim se rezultatom upisala među 20 posto najbržih u ženskoj konkurenciji.

U ovogodišnjoj sportsko-poslovnoj B2Run utrci sudjelovalo je gotovo 8000 ljudi iz privatnog i javnog sektora, a osim promocije sporta i zdravih životnih navika, cilj je utrke jačanje korporativne kulture i zadovoljstva zaposlenika kroz neformalno druženje. I za tim Državnih nekretnina, koji nema profesionalne trkače, cilj je prvenstveno bio osnažiti korporativnu kulturu uz promociju timskog duha i zdravih navika zahvaljujući druženju s kolegama i suradnicima u neformalnom poslovnom okruženju.

Objavljeno: 7. listopada 2019.