Državne nekretnine dobile plaketu u znak zahvale za suradnju s Počasno-zaštitnom bojnom na Brijunima

Počasno-zaštitna bojna, pristožerna postrojba Glavnog stožera Oružanih snaga RH, proslavila je 30. obljetnicu ustrojavanja postrojbe koja je u Domovinskom ratu dala značajan doprinos ostvarenju hrvatskog povijesnog sna o samostalnoj i suverenoj državi te su tom prigodom Državne nekretnine primile plaketu zahvale.

Povodom 30. obljetnice bojne, 22. veljače 2024. u Ministarstvu obrane RH održana je svečana akademija za bivše i sadašnje zaposlenike, članove obitelji i vanjske suradnike na kojoj su suradnicima postrojbe uručene plakete za pruženu potporu i odličnu suradnju u ostvarivanju misije postrojbe.

Zapovjednik Počasno-zaštitne bojne, brigadir Tihomir Zebec, uručio je plakete zahvale te je plaketu u ime trgovačkog društva Državne nekretnine d.o.o. primila članica uprave i direktorica tvrtke Mirela Habijanec. Plakete su dodijeljene i predstavniku MUP-a RH, predstavniku Hrvatske vatrogasne zajednice, predstavnici društva Pleter d.o.o. kao i predstavniku Sektora za osiguranje Uprave za zatvorski sustav i probaciju.

Brigadir Tihomir Zebec zahvalio je svim osobama i institucijama koje su pomogle i pomažu u izvršavanju zadaća bojne na visokoj razini te je poručio kako treba njegovati sinergiju i razvijati povezanost jer je to garancija napretka i izvrsnosti.

Državne nekretnine od osnutka kontinuirano surađuju s Posadnom satnijom, dislociranom postrojbom Počasno-zaštitne bojne koja živi, radi i djeluje na otočju Brijuni, gdje se nalaze državne rezidencije kojima tvrtka upravlja. Uz poslovnu suradnju zajednički doprinose i društveno odgovornom poslovanju u očuvanju hrvatskog podmorja.

Zaposlenici tvrtke i dalje će nastaviti kvalitetno surađivati s PZB nastojeći zajedničkim snagama očuvati kulturnu vrijednost i znamenitost državnih rezidencija na Brijunima.

Objavljeno: 4. ožujka 2024.