Zakupite šarmantan mali državni prostor u Prolazu sestara Baković

U siječnju 2020. završila je još jedna adventska priča u gradu Zagrebu, a u sklopu koje su i zagrebačke ulice poprimile božićno ruho i duh. Upravo se taj osjećaj mogao doživjeti i nedaleko Cvjetnog trga, na križanju Varšavske ulice i Prolaza sestara Baković.

Ovaj donjogradski prolaz, kod starijih Zagrepčana poznat pod nazivom Miškecov ili Balkanski prolaz, karakterističan je po poslovnim prostorima s obrtnicima i ugostiteljima koji u uskom prolazu u centru grada čine jedinstvenu ponudu za stanovnike i goste grada Zagreba.

Upravo sada poduzetnici imaju priliku postati dio te ponude, odnosno započeti posao ili prebaciti poslovanje u atraktivan prolaz koji u ljetnim danima svojim balkonima i frekventnošću podsjeća na pariške prolaze. U tijeku je natječaj za zakup malog poslovnog prostora od 12,26 četvornih metara koji čeka svog budućeg zakupoprimca.

Poslovni prostor u nultoj zoni svi zainteresirani mogu doći pogledati 18. veljače 2020. od 10:15 do 10:45 h, a ponudu za zakup prostora potrebno je podnijeti najkasnije do 25. veljače 2020. do 12 h.

U Prolazu sestara Baković dosada je stavljeno u funkciju 14 poslovnih prostora, od koji je većina u dugogodišnjem zakupu, a po natječaju u kojemu je oglašen ovaj šarmantan prostor imate priliku sklopiti ugovor o zakupu na deset godina i locirati posao u jedan od frekventnijih zagrebačkih prolaza koji spaja Varšavsku ulicu s Masarykovom.

Natječaj za zakup poslovnih prostora 2/20 traje do 25. veljače 2020., a rok za podnošenje ponuda istječe isti dan u podne. Neslužbeni podaci o najboljem ponuditelju bit će poznati već sat kasnije po javnom otvaranju ponuda. Raspored pregleda preostalih poslovnih prostora ponuđenih na natječaju provjerite na linku.

Objavljeno: 13. veljače 2020.