Sretan Božić neka bude svima

Zaposlenici Državnih nekretnina darivali su djecu bez roditeljske skrbi zbrinutu u Kući sv. Terezije od Malog Isusa na zagrebačkom Črnomercu.

U doba godine kada se s radošću iščekuju blagdani uz darivanje najmilijih i obiteljska druženja, zaposlenici društva Državne nekretnine d.o.o. nisu zaboravili na one kojima to nedostaje. I ove su se godine pobrinuli da djeca iz Kuće Sv. Terezije od malog Isusa, u kojoj je trenutno zbrinuto 27 djece predškolske i školske dobi, osjete radost Božića.

Već je drugu godinu zaredom na inicijativu zaposlenika pokrenuta humanitarna akciju pod motom: “Sretan Božić neka bude svima”, kojoj su se kolegice i kolege velikodušno odazvali i od srca prikupili hranu, higijenske i dječje potrepštine, slatkiše, igračke te odjeću i obuću.

Predstavnici zaposlenika djecu su posjetili 18. prosinca 2018. i darovali im božićne poklone koje su djeca prethodno sama zaželjela, a voditeljici Kuće, sestri Nevenki, predali su ostale prikupljene stvari. Uz darove uručena im je i prigodna čestitka kojom smo se svi zajedno podsjetili da je vrijedno ono nematerijalno – ljubav, zajedništvo, božićni duh i dobrota.

Sestra Nevenka zahvalila se svim zaposlenicima, a najveći su pokazatelji dječje zahvalnosti osmijeh na njihovim licima te radost, zaigranost i ushićenje. Sve to ujedno nam je i najveći motiv da ovu akciju ponovimo iduće godine.

Objavljeno: 31. prosinca 2018.