Završen natječaj za zakup poslovnih prostora 2/19

Uspješnost natječaja 2/19 iznosila je približno 80 posto te je predviđeno sklapanje 15 ugovora o zakupu poslovnih prostora.

Javno otvaranje ponuda pristiglih na natječaj za zakup poslovnih prostora 2/19 održano je 5. srpnja 2019. u prostorijama Ministarstva državne imovine. Za 19 poslovnih prostora oglašenih natječajem zaprimljene su 94 ponude.

Najveći su interes ponuditelji iskazali za poslovnim prostorom na lokaciji Gajeva 6 u Zagrebu, za koji je pristiglo 25 ponuda, a slijedi ga poslovni prostor u Masarykovoj 23/21 s 14 pristiglih ponuda. Za površinom najveći poslovni prostor na uglu Vlaške i Draškovićeve natjecala su se tri ponuditelja.

Ponude koje su pristigle na javni poziv za zakup poslovnih prostora od 17. lipnja 2019. odnose se na 15 poslovnih prostora. Za 4 poslovna prostora, dva u Zagrebu, jedan u Osijeku i jedan u Rijeci, nije pristigla niti jedna ponuda.

Službeni rezultati natječaja bit će objavljeni kroz tjedan dana, nakon što sva pristigla dokumentacija bude obrađena i zapisnik s javnog otvaranja ponuda verificiran.

Objavljeno: 8. srpnja 2019.