Ponuditeljima po natječaju 7/19 najatraktivniji prostor uz Europski trg

Na javnom otvaranju ponuda za zakup poslovnih prostora po pozivu 7/19 otvorene su 42 ponude, a predviđeno je sklapanje 11 ugovora o zakupu poslovnog prostora.

Sedmim natječajem Državnih nekretnina u ovoj godini oglašena su 22 poslovna prostora. Prema broju pristiglih ponuda, najatraktivnijim se pokazao prostor pod rednim brojem 15 u nultoj zoni grada Zagreba, u zgradi na uglu Vlaške i Cesarčeve ulice, za koji je pristiglo 17 ponuda i koji je prema najvišoj dostavljenoj ponudi postigao iznos mjesečne zakupnine od 593,34 kn/m2.

Službeni rezultati natječaja biti će objavljeni idući tjedan uz pripadajući natječaj. Podsjetimo, javni poziv za zakup poslovnih prostora 7/19 raspisan je 23. studenoga 2019. za poslovne prostore u Zagrebu, Splitu, Karlovcu, Sisku i Vukovaru s rokom za podnošenje ponuda do 11. prosinca 2019. u podne.

Trgovačko društvo Državne nekretnine d.o.o. u ovoj je godini provelo sedam natječaja za zakup poslovnih prostora i tržištu ponudilo 130 poslovnih prostora na atraktivnim lokacijama u središtima većih gradova u Hrvatskoj. Do kraja godine u planu je i osmi natječaj za zakup, a Društvo je ovim natječajem premašilo planiranih 6 u tekućoj godini.

Objavljeno: 13. prosinca 2019.