Po natječaju 5/23 poslovni prostori u Martićevoj i Vlaškoj dobili najviše ponuda

U petak 28. srpnja 2023. održano je otvaranje ponuda za zakup poslovnih prostora koje su Državne nekretnine ponudile u zakup na području grada Zagreba.

Na natječaj 5/23 pristiglo je ukupno 35 ponuda, a prema prvim preliminarnim rezultatima najveći interes postigli su poslovni prostori u Martićevoj 13 i Vlaškoj 25 u Zagrebu, po 7 pristiglih ponuda za svaki. Poslovni prostor u Martićevoj ulici površine je cca 207 četvornih metara, a njegova dobra pozicija i raznolikost potencijalnih sadržaja svakako je pridonijela većem interesu ponuditelja. Prednost prostora u Vlaškoj ulici 25 je frekventna pješačka zona koju rado posjećuju Zagrepčani i turisti tako da za ovaj prostor od cca 51 metar četvorni ne čudi veći interes ponuditelja.

Za tri garaže koje su ovim natječajem također ponuđene, na lokacijama na Trgu hrvatskih velikana 2, Vinogradskoj cesti 22A i Brune Bušića 36, pristigao je značajan broj ponuda.

Ponuditelji koji su sudjelovali na natječaju e-mailom će biti obaviješteni o rezultatima, a službeni rezultati natječaja 5/23 i zapisnik s otvaranja ponuda bit će javno objavljeni na mrežnim stranicama Državnih nekretnina do kraja sljedećeg tjedna.

 

 

Objavljeno: 28. srpnja 2023.