Otvorene ponude za zakup poslovnih prostora i garaža po natječaju 3/24

U petak, 26. travnja 2024. u Zagrebu je održano otvaranje ponuda za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske po javnom natječaju Državnih nekretnina d.o.o. Otvaranje ponuda održano je u prisustvu zainteresirane javnosti, a na natječaj je pristiglo sveukupno 105 ponuda za 26 ponuđenih prostora.

Poslovni prostori i garaže po natječaju 3/24 ponuđeni su u Zagrebu, Varaždinu, Iloku, Splitu, Rijeci, Matuljima, Puli i Stivanu na Cresu. Uspješnost natječaja iznosi 83%, a prema prvim preliminarnim rezultatima bilježi se nastavak stopostotnog odaziva za zakup državnih garaža u svim gradovima u kojima su ponuđene. Najviše ponuda pristiglo je za garažu na zagrebačkoj Savici u ulici Hinka Wurtha 14, a po broju pristiglih ponuda slijede garaže u Radauševoj BB u Zagrebu i u Marohnićevoj 4 u Rijeci.

Službeni rezultati natječaja 3/24 bit će objavljeni do kraja sljedećeg tjedna na internetskim stranicama www.hr-nekretnine.hr, u rubrici natječaji za zakup/najam nekretnina, a ponuditelji koji su sudjelovali na natječaju e-mailom će biti obaviješteni o rezultatima.

Objavljeno: 30. travnja 2024.