Obavijest strankama o preventivnim mjerama zaštite od koronavirusa i radu sa strankama

Trgovačko društvo Državne nekretnine d.o.o. poduzima sve mjere opreza kako bi zaštitilo i omogućilo sigurnost svih nas vezano za zaštitu od koronavirusa (COVID-19). S obzirom na preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite, molimo cijenjene stranke da se do daljnjega suzdrže od dolaska.

U svrhu zaštite zdravlja stranaka i zaposlenika Društva te s ciljem prevencije i sprječavanja daljnjeg širenja koronavirusa, pozivamo Vas da nas u slučaju potrebe kontaktirate telefonskim ili elektroničkim putem, a ako je Vaš dolazak neophodan, tada ga je potrebno prethodno najaviti i dogovoriti termin sa zaposlenikom Društva. U dolasku je obavezno pridržavanje općih epidemioloških preporuka: pojedinačni ulazak i dezinfekcija ruku, a sukladno odlukama Stožera civilne zaštite o nužnoj mjeri obaveznog korištenja maski za lice, i nošenje maske. Od 16. studenoga 2021. po Odluci Stožera civilne zaštite sve osobe koje dolaze u prostorije Društva, dužne su imati i predočiti pri ulasku EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju i testiranju na bolest COVID-19.

Naši su kontakt podaci kao i dosada:

Poslovni prostori: +385 (0)1 6346-312 ili info.poslovniprostori@hr-nekretnine.hr
Stanovi: +385 (0)1 6346-482 ili info.stanovi@hr-nekretnine.hr
Pravni poslovi: +385 (0)1 6346-491 ili info@hr-nekretnine.hr

Također, dok traju preventivne mjere zaštite od  širenja koronavirusa (COVID-19), ako imate potrebu za urudžbiranjem podneska u Društvu, pismena možete poslati elektroničkim putem na e-mail: pisarnica.gradjani@hr-nekretnine.hr.
Povratno ćemo vas obavijestiti o zaprimanju pismena, a ona će biti urudžbirana kao da ste ih donijeli osobno u pisarnicu.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Objavljeno: 17. ožujka 2020.