Obavijest o promjeni mjesta javnog otvaranja ponuda za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske

Obavještavaju se ponuditelji i zainteresirana javnost da je došlo do promjene mjesta javnog otvaranja ponuda za zakup poslovnih prostora te će otvaranje ponuda po natječaju 3/21 biti održano u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ulica Republike Austrije 14, Zagreb, u dvorani u prizemlju.

Zainteresirani ponuditelji i dalje svoje ponude za zakup dostavljaju Državnim nekretninama d.o.o. poštom ili osobno u Planinsku ulicu 1, Zagreb do podne, 10. rujna 2021., a javno će otvaranje biti održano uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, umjesto u Dežmanovoj, u ulici Republike Austrije 14, jedan sat nakon isteka roka za dostavu ponuda, odnosno 10. rujna 2021. u 13 sati.

Pregledi prostora započinju 30. kolovoza i traju do 3. rujna 2021.

Podsjećamo kako zainteresirani zakupnici u terminima objavljenima u Javnom pozivu 3/21 imaju mogućnost na licu mjesta pogledati sve poslovne prostore koji se daju u zakup, a pregledi započinju 30. kolovoza 2021. u Bjelovaru s poslovnim prostorom na adresi Franjevačka 11C. Prvi će se dan između 9:00 i 10:30 moći pogledati i poslovni prostori u Splitu na lokaciji Sinjska 7, gdje se na istoj adresi u zakup daju tri ulična i jedan dvorišni prostor.

Poslovne prostore u Zagrebu moguće je pogledati od 1. do 3. rujna. U glavnom gradu u zakup je ponuđen ukupno 21 poslovni prostor, a dva od njih nalaze se u nultoj zoni. Prvi je prostran i prozračan prostor od 100-ak m2, smješten na atraktivnoj lokaciji nedaleko Cvjetnog trga, na adresi Frane Petrića 4, dok je drugi prozračan prostor od 50-ak m2 na jednako frekventnoj, ali mirnijoj poziciji, na 2. katu dvorišne zgrade u Gajevoj 7. Prostor u Gajevoj može se razgledati u četvrtak, 2. rujna od 8:45 do 9:15, a odmah zatim, od 9:15 do 9:45, za razgled će biti otvorena i Petrićeva. Isti dan poslijepodne, od 14:00 do 14:30 može se pogledati i poslovni prostor u nizu uličnih lokala u prizemlju Vlaške 33.

Poslovni prostori ponuđeni na natječaju u zakup se daju u viđenom stanju na vrijeme od 10 godina. Ponuditelji mogu podnijeti samo jednu ponudu za jedan te isti poslovni prostor, a oni ponuditelji koji temeljem najpovoljnije ponude postanu i zakupnici, prvi su mjesec oslobođeni plaćanja zakupnine.

Objavljeno: 25. kolovoza 2021.