Državne nekretnine jedna od 500 najboljih kompanija koje stvaraju novu vrijednost u Hrvatskoj

Državne nekretnine d.o.o. drugu godinu zaredom nalaze se među 500 najboljih kompanija u Hrvatskoj koje se ističu po izvrsnosti i imaju najbolje poslovne pokazatelje. 

Državne nekretnine u godinu dana popele su se za 165 mjesta ljestvice TOP 500 te pozicionirale na 289. mjestu stvaratelja nove vrijednosti u Hrvatskoj u 2019. Produktivnost Društva godišnje je porasla za 25%, a prihodi su narasli za više od 17% u odnosu na 2018., piše poslovni tjednik Lider u svom izdanju „500 najboljih, 500 najvećih stvaratelja nove vrijednosti u Hrvatskoj“, nastalom u suradnji s Bisnode.

Društvo je zauzelo 5. mjesto stvaratelja novih vrijednosti u odnosu na dvadeset i dvije kompanije koje se bave djelatnošću „nekretnine“, kako ih je klasificirao tjednik Lider.

Planiranjem, efikasnošću i prilagodbom aktualnoj situaciji u pandemiji, Društvo stremi k tome da i iduće godine bude pozicionirano u 500 najboljih, kako na ponos zaposlenika tako i vlasnika, no 2020. je turbulentna godina pa je potreban realan pogled. Pandemija i potres u Zagrebu ostavili su neizbježne posljedice na ovogodišnje planirane aktivnosti i poslovne rezultate, no prema devetomjesečnom izvješću o poslovanju, Društvo ipak prati zacrtane trendove i Plan za 2020. uz solidariziranje s korisnicima usluga kojima je zbog koronakrize dosada otpisano gotovo 6 milijuna kuna potraživanja za zakup poslovnih prostora.

Profil kompanije Državne nekretnine d.o.o. u izdanju Lidera.

Objavljeno: 13. studenoga 2020.