Do petka razgledajte poslovne prostore koje možete zakupiti na natječaju 3/21

U Zagrebu je u tijeku razgledavanje državnih poslovnih prostora po aktualnom natječaju za zakup 3/21 koji je otvoren do 10. rujna 2021. do 12 sati, kada je i krajnji rok za predaju ponuda.

Među poslovnim prostorima koje su potencijalni budući zakupnici danas mogli pogledati, očekivano je najviše ljudi razgledalo ulične lokale od 100-ak m2, prvi na zagrebačkoj špici, u ulici Frane Petrića 4, a drugi nedaleko Meštrovićeva paviljona, u Tomašićevoj 6.  Drugi dan pregleda, veći interes u glavnom gradu zabilježen je i za poslovne prostore u Gajevoj i Dalmatinskoj ulici.

S krajem tjedna završavaju i pregledi prostora po ovom natječaju te se posljednji dan, u petak 3. rujna, prema terminima iz javnog poziva mogu pogledati prostori za zakup u gradskim četvrtima Trnje (Bosutska 16), Borongaj (Borongaj Aerodrom 16) i Donji grad (Kraljice Jelene 6, Maksimirska cesta 16 i 34, Marka Stančića 11 (dva susjedna lokala) i Kralja Zvonimira 17).

Najatraktivnijie poslovne prostore u centru Zagreba, osim uz natječaj na webu Državnih nekretnina, zainteresirani ponuditelji mogli su pogledati i u prilogu RTL televizije. Velik odaziv u Petrićevoj potvrdio je odabir top lokacije, a otvaranje ponuda koje će se održati 10. rujna u 13 sati u Zagrebu, u ulici Republike Austrije 14, pokazat će koliko će tržišna vrijednost nadmašiti početni iznos mjesečne zakupnine.

Ponude na natječaj dostavljaju se poštom na adresu: DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o., Planinska 1, Zagreb ili u pisarnicu Društva, a ponuditelji koji temeljem najpovoljnije ponude ostvare pravo na sklapanje desetogodišnjeg ugovora o zakupu, prvi mjesec oslobođeni su plaćanja zakupnine.

Objavljeno: 2. rujna 2021.