Javno otvaranje ponuda za najam stanova 2/16 – Zagreb

Završen natječaj za najam stanova u vlasništvu države 2/16 – grad Zagreb

U Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom u utorak je održano javno otvaranje ponuda pristiglih na natječaj za najam državnih stanova u Zagrebu.

Za 21 stan s natječaja pristiglo je više od 300 ponuda te se predviđa sklapanje ugovora o najmu za 20 stanova koji su bili predmetom natječaja.

Najviše ponuda, njih 38, pristiglo je za stan na adresi Braće Cvijića na Knežiji, dok za stan u Babonićevoj ulici nije pristigla niti jedna ponuda. Za stan u Ilici površine 46,51 m2 pristiglo je 28 ponuda te je drugi po iskazanom interesu, a slijedi ga stan od 36,95 m2 u Preradovićevoj ulici za koji je pristiglo 25 ponuda.

U odnosu na dosad provedene natječaje za najam stanova u vlasništvu Republike Hrvatske, za ovaj posljednji natječaj iskazan je najveći interes potencijalnih najmoprimaca te se još jednom pokazalo kako postoji tržište za najam stanova u vlasništvu države.

Natječaj je trajao od  20. srpnja 2016. do 23. kolovoza 2016., te se po završetku natječaja, u utorak 23. kolovoza iza 14:00 sati, pristupilo javnom otvaranju ponuda. Zbog velikog broja pristiglih ponuda otvaranje je potrajalo do 17:30 sati uz prisustvo mnogobrojnih potencijalnih ponuditelja koji su aplicirali na natječaj.

Komisija za javno otvaranje ponuda u sastavu Državne nekretnine d.o.o. i Državni ured za upravljanje državnom imovinom vrši konačnu obradu pristigle dokumentacije. Po završetku obrade dokumentacije, rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranicama hr-nekretnine.hr i www.imovina.gov.hr te će svaki pojedini ponuditelj koji je sudjelovao na natječaju biti obaviješten i pisanim putem o rezultatima natječaja.

priopcenje_odrzano_javno_otvaranje_ponuda_po_zavrsetku_natjecaja_za_najam_stanova_2_16_Zagreb

Objavljeno: 24. kolovoza 2016.