Iskustvo zakupnika s javnog natječaja za zakup poslovnih prostora

Predanost poslu, poštovanje i odgovornost zaposlenika Državnih nekretnina d.o.o. potaknule su zakupnika poslovnog prostora na uglu Kamenite i Radićeve ulice da zadovoljstvo i zahvalnost na odrađenom poslu izrazi upućivanjem „pozitivne kritike – u današnje doba kada je negativna kritika uvijek najglasnija“.

Zadovoljan korisnik i dobivena utrka s vremenom

„Zbog Vas i Vašeg tima iz Državnih nekretnina mogu slobodno reći da nisu sve državne institucije spore, trome i neljubazne te ste nam vratili vjeru u funkcioniranje istih. Vi i Vaš tim pomogli ste nam i savjetodavno i zaista ste promptno reagirali da uđemo u prostor. Veliko hvala na brzini predaje prostora, uspjeli smo jako puno toga napraviti u kratkom roku u našoj maloj, ali toploj trgovini u Radićevoj.“

S obzirom na to da je riječ o frekventnoj lokaciji i ljetnom periodu, novom je zakupniku bilo važno iskoristiti i dio devetog mjeseca, odnosno staviti prostor u funkciju tijekom turističke sezone. Naime, pokraj ovog će poslovnog prostora proći svatko tko krene put Kamenite ulice i povijesne znamenitosti grada, Kamenitih vrata.

Poslovni prostor u Radićevoj od 13,84 m2 u zakup je ponuđen na natječaju 3/19 iz kolovoza 2019. i za njega je konkuriralo 6 ponuditelja. Javno otvaranje ponuda održano je sredinom kolovoza, a primopredaja poslovnog prostora između Državnih nekretnina d.o.o. i novog zakupnika obavljena je već početkom rujna. Tada su za zakupnika uslijedili radovi na uređenju ciglenog stropa i premještanje električnih instalacija te su kompletni radovi završeni u roku dva tjedna. Novi je „stanar“ obećao kako će dobro brinuti o državnom poslovnom prostoru: „Možete biti sigurni da ćemo prostor tretirati kao naš.”

Zadovoljan korisnik cilj je našeg poslovanja stoga Društvo redovito temeljem zadanih vrijednosti nastoji osigurati kvalitetne partnerske odnose vođene kulturom suradnje te takvom organizacijskom kulturom koja potiče individualnu profesionalnost i odgovornost.

Objavljeno: 18. listopada 2019.